Het team

In het vaste team dat aan het project Spui Oost werkt, zitten 30 specialisten. Graag stellen we een paar van onze teamleden die voor omwonenden het meest zichtbaar zijn, aan u voor:

Dick Baars

Dick Baars is projectmanager en eindverantwoordelijke namens de bouwcombinatie voor dit project. Hij stuurt het team aan en onderhoudt het contact met de opdrachtgever waterschap Hollandse Delta.

Bronvermelding "Foto: Dura Vermeer/Jorrit Lousberg" bij publicatie verplicht.

Thamar Akkermans is communicatieadviseur en samen met omgevingsmanager Stephan Kweens het eerste aanspreekpunt voor de omwonenden. Zij beantwoordt de communicatietelefoon en voert keukentafelgesprekken met omwonenden. Vragen, opmerkingen en tips kunnen aan haar gesteld en doorgegeven worden. Hiermee is ze de schakel tussen de belanghebbenden en de techniek.

Rob Bouwens - Technisch Manager

Rob Bouwens is technisch manager en is verantwoordelijk voor de engineering, werkvoorbereiding en uitvoering van dit project. Hij vertaalt het ontwerp naar de uitvoering. Gericht op de bereikbaarheid denkt hij oplossingen uit en tevens zorgt hij voor een goede logistieke afwikkeling. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor alle uitvoerende werkzaamheden buiten en zorgt hij ervoor dat de uitvoeringsplanning voor alle zeven deeltrajecten tegelijk, veilig en goed uitgevoerd worden.

Stephan Kweens

Stephan Kweens is omgevingsmanager en zorgt ervoor dat, voor het project start, alle niet conditioneerde maatregelen zijn genomen. Hieronder valt o.a. het regelen van vergunningen en het laten uitvoeren van archeologisch onderzoek en onderzoek naar niet gesprongen explosieven (NGE), flora en fauna, kabels en leidingen. Daarnaast is hij samen met communicatieadviseur Thamar Akkermans het eerste aanspreekpunt voor de omgeving.

Martin van Leusden

Martin van Leusden is planner en ontwerpcoördinator. Hij houdt het overzicht op het ontwerp en weet van elke meter dijktracé wanneer er wat wordt gemaakt.

Bronvermelding "Foto: Dura Vermeer/Jorrit Lousberg" bij publicatie verplicht.

Pim Vielvoye is uitvoerder en is verantwoordelijk voor het plaatsen van de damwanden bij de Westdijk, Goudswaard, Nieuw-Beijerland en de Landelijke Korendijk. Hij is expert op het gebied van dit soort werkzaamheden en zal samen met de omgevingsmanager het aanspreekpunt zijn voor aanwonenden.

Patrick van Kreij

Patrick van Kreij is uitvoerder van de deelprojecten Molenpolderdijk, Piershil West, Piershil Oost, Nieuw Beijerland en Landelijke Korendijk. Samen met Marc van Pelt, uitvoerder van de Westdijk, leidt hij het team van uitvoerende medewerkers en stuurt de leveranciers en onderaannemers aan.

Bronvermelding "Foto: Dura Vermeer/Jorrit Lousberg" bij publicatie verplicht.

Marc van Pelt is uitvoerder van de Westdijk. Samen met Patrick van Kreij, uitvoerder van de deelprojecten Molenpolderdijk, Piershil West, Piershil Oost, Nieuw Beijerland en Landelijke Korendijk, leidt hij het team van uitvoerende medewerkers en stuurt de leveranciers en onderaannemers aan.

Bronvermelding "Foto: Dura Vermeer/Jorrit Lousberg" bij publicatie verplicht.

Harm Manders is Hoofd Maatvoerder en onder anderen verantwoordelijk voor het controleren van de machinebesturing welke het dijkontwerp maken. Daarnaast zal alles wat buiten gemaakt is worden ingemeten zodat WSHD exact de gegevens heeft voor het beheer van de dijken. Harm heeft veel ervaring met dijkenbouw.

Header Text