Schade

Bouwcombinatie Ploegam Biggelaar grond- en waterbouw bereidt het project en de werkzaamheden zorgvuldig voor. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat bedrijven en burgers schade ondervinden. Indien u meent schade te ondervinden door de werkzaamheden ten behoeve van het dijkversterkingsproject, dan kunt u dit bij ons melden middels het schadeformulier.

Welke informatie speelt een rol?

Het is noodzakelijk dat u op het schadeformulier de volgende gegevens vermeld:

Schade indienen

Een schade dient ingediend te worden middels dit schadeformulier:

Schadeformulier Spui Oost

Het ingevulde en ondertekende formulier kunt u opsturen/mailen naar:
Bouwcombinatie Ploegam Biggelaar grond- en waterbouw
T.a.v. Schadeloket
Langeweg 11
3261 LJ Oud-Beijerland
info@dijkversterkingspuioost.nl

De afwikkeling

Zodra het Schadeloket het schadeformulier heeft ontvangen, krijgt u een schriftelijke bevestiging waarin een schadenummer en uw contactpersoon voor de betreffende schade wordt genoemd.

Uw schademelding wordt onmiddellijk onderzocht door Bouwcombinatie Ploegam Biggelaar grond- en waterbouw. Om te bepalen of er verband is tussen de werkzaamheden en de schade kan er een schade-expert worden ingeschakeld. Als dit verband er is, onderzoekt deze expert ook de hoogte van de schade. Als de schade-expert het verband tussen de werkzaamheden van Bouwcombinatie Ploegam Biggelaar grond- en waterbouw en uw schade vaststelt, dan zal Bouwcombinatie Ploegam Biggelaar grond- en waterbouw de schade herstellen of vergoeden. Het kan zodoende voorkomen dat het afwikkelen van de schade meer tijd kost.

Wij streven er naar om alle schades binnen aanvaardbare tijd af te handelen, u kunt uiteraard uw contactpersoon benaderen als u het gevoel heeft dat de afwikkeling te lang duurt.

Header Text